Update!

29 juni, 2017

De laatste tijd is er zoveel gebeurd dat het berichten erover er een beetje bij in is geschoten.
Zo heb ik model gelopen in het Dutch Design Hotel in Amsterdam als muze van ontwerper Irving Vorster, ben ik naar Terschelling geweest om bij te komen van optredens waar ik vervolgens spontaan optrad in café de Vijfpoort, droeg ik in de Grote Kerk een gedicht voor in het kader van de de Lintjesregen, trad ik op in het Burgerweeshuiscafé in het kader van het eerste poetry slam evenement getiteld Eigenzinnig aldaar, heb ik met Tonny twee ouderwetse kampeer/muziek weekenden bij Productiehuis Oost-Nederland achter de rug waar tot onze verrassing een nummer met -jawel- Nederlandse tekst uit is gerold, was T. jarig en zo kan ik nog wel even doorgaan. De boekpresentatie van Kester Freriks bijvoorbeeld, waarin ik voorkom en ook mijn gedicht over de IJssel. En mijn optreden in het kader van de opening van de IJssel Biënnale in Doesburg.

Ik heb inmiddels een weekend gehad met 4 optredens in drie dagen tijd waaronder eentje om 7:00 smorgens in het Observatorium van Lelystad in het kader van Sunsation en moet er nog steeds van bijkomen.

Er zijn ook verdrietige dingen gebeurd. Zo is tot mijn spijt voormalig stadsdichter Herman Posthumus Meyjes overleden en ook is een dierbare buurman van mijn ouders die ik al sinds mijn  jeugd ken niet meer onder ons.

De komende tijd zal ik wat regelmatiger over mijn belevenissen berichten. Nu eerst mijn oma bellen.

Couture designer: Irving Vorster Jewelry Designer: Vincent Burger Make Up Team: Roberto Dresia Photography: Joris Maas