NNENN – Snapshots of Eternity

4 november, 2015

Met filmmaker Andres Fouché hebben we de allereerste NNENN clip gemaakt. Als nummer kozen we de titelsong van ons album: Snapshots of Eternity. Naast het feit dat het een eer was om met hem te werken, aangezien hij o.a. met De Staat en Noisia heeft gewerkt, was de samenwerking ontzettend inspirerend. We begrepen elkaars beeldentaal en wat ik daarnaast heel bijzonder vind is hoe goed hij is in het editen van het ritme van de beelden op de muziek. Tonny maakt beats met erg veel details en al die details wist hij steeds op een andere manier te illustreren zonder dat het een overkill wordt. Ik ben dan ook waanzinnig trots op het resultaat en normaliter durf ik dat nooit zo te zeggen, maar fuck it, het is gewoon zo. Gisteravond bedacht ik me dat ik het zo leuk vind om clips te maken, omdat ik dan de mogelijkheid heb om iets met acteren te doen. Als kind volgde ik theaterlessen bij mijn moeder. In NNENN komen de dingen die ik altijd al deed of altijd al wilde doen samen, keer op keer.

Tags: , ,