Jon needs help

24 november, 2015

Een tijdje geleden gaf de Amerikaanse singer-songwriter Jon Shain een prachtig optreden in Paco Plumtrek, Almelo. Hij vroeg aan het einde of er nog meer singer-songwriters in de zaal zaten en ik stak mijn hand op, waarop hij me op het podium vroeg om iets te spelen. Het klikte zo goed dat ik die avond de trein naar Enschede miste en moest blijven slapen in het huis van de mede-organisator waar Jon en zijn goede vriend en tourmanager Rob Turner ook verbleven. We hielden contact en besloten bij zijn volgende tour door Nederland samen een contact geven. Dat vond plaats in de bijzondere galerie van Arie Arendsman in Enschede. Nu is het zo dat Jon een nieuwe plaat heeft gemaakt met Joe van Joe Newberry Music en daarbij wel wat hulp kan gebruiken. Ze hebben nog 7 dagen te gaan en ik hoop dat ze het gaan redden. Misschien ben je wel benieuwd naar hun muziek die niet in Nederlandse winkels zal komen te liggen. Dan verwijs ik je graag door naar hun kickstarter project.