Gevraagd als blogger voor #Gras16!

4 februari, 2016

Een paar dagen geleden werd ik tot mijn grote verrassing door de organisatie van festival Grasnapolsky benaderd of ik zin heb om naar het festival te gaan om voor hun website te bloggen over wat ik er zoal beleef. Grasnapolsky staat al weken in mijn agenda geschreven, hoewel ik ten tijde van het schrijven nog geen idee had wat het inhield. Ik had de naam slechts horen vallen en besloot toen dat het te grappig klonk om te missen. Ik was er nog niet aan toegekomen, kaartjes te kopen door mijn reisje in Duitsland en de griep die erop volgde; nu zou de mogelijkheid om radio Klootwijk van dichtbij te zien via en heel andere weg naar me toe kunnen komen! Aangezien ik me vrij belabberd (leuk woord is dat eigenlijk, wie labbert dan aan je, als je je “belabberd” voelt?) voelde toen ze me vroegen, besloot ik af te wachten met de definitieve toezegging tot ik beter zou zijn. Een heleboel gemberthee, cranberrypillen en vele uren slaap later werd ik fris genoeg wakker om ja te kunnen zeggen. Het is nu de avond vóór de eerste Avond Der Avonden; op naar #Gras16!

Stokstaartje op de Zwarte Cross

Stokstaartje op de Zwarte Cross

Tags: , , ,