Bundel + EP presentatie // 10-10-‘017 // Bouwkunde

27 september, 2017

Lieve allen!

Ondanks het feit dat ik ’s nachts na de drum opnames in Den Dolder in een greppel belandde, op weg naar de eerste zang opnames in Amersfoort bij Jurriaan J. J. Sielcken werd aangereden door een -dat moet gezegd- vriendelijke dierenarts en later griep kreeg, waardoor we allemaal takes hebben waarop ik meer knor dan zing, is het helemaal gelukt in de studio!
Ik heb de eerste mixen van de 5 liedjes inmiddels beluisterd en word er helemaal licht en hees van!

De bundel, ontworpen door heldin Yolanda Huntelaar, die in een heel korte tijd iets heel fantastisch heeft gemaakt wordt nu gedrukt en… ik heb een stofzuiger gekocht!

Op 10 oktober zie en hoor je het resultaat in Theater Bouwkunde (de stofzuiger blijft thuis), ik zal er dan ook een live spektakel van maken, wordt dan geïnterviewd door Garrelt Verhoeven van Deventer Verhaal en.. de bundel + EP zijn dan TE KOOP. Tot dan, tot daar, ik ga voor de verandering eens chillen.

xx